Over ons

Jouw gasten zijn onze gasten. Superwelkom! Dat gaan ze proeven, ruiken, voelen, ervaren. We ontzorgen tot en met, overtreffen verwachtingen en geven net dat beetje meer. Zo levert onze oprechte gastvrijheid een belangrijke bijdrage aan het halen van jouw doelstelling. En weet jij straks ook dat hospitality zoveel meer inhoudt dan een vriendelijke glimlach!

Onze mensen

Maak kennis met onze samenwerkers. Yes, samenwerkers, want wij doen het samen. Conceptontwikkelaars die altijd aanstaan, wereldwijd trends spotten en vertalen in eigentijdse concepten. Onze toppers van decor die schetsen tot leven timmeren. De stylisten die de juiste snaar raken en oh’s en ah’s ontlokken. Gastvrouwen en -heren die het jouw gasten aan echt niets laat ontbreken. En natuurlijk de koks die hun messen slijpen om je het lekkerste eten te serveren. Achter de schermen de stille kracht, de eventmanager, die tijdens het event alle zorgen uit handen neemt. Zij vormen ons team van toegewijde samenwerkers; daadkrachtig, vol energie en maximaal flexibel.

“Elke dag opzoek naar de perfecte balans tussen smaak en beleving”

Guus
Top Chef

“Dat je een ontwerp in je hoofd, daadwerkelijk kunt realiseren op een event …dat geeft echt een kick!”

Jelle
Illustrator

“Ik hou ervan om iedere keer de verwachting te overtreffen, styling voelt als β€˜ons feestje!”

Sacha
Event Styliste

VACATURES

Hutten Meetings & Events verzorgt de mooiste en meest spraakmakende feesten en events van Nederland. Wij maken van elke dag een feestje!
Partycatering draait altijd om de gasten. Dat is wat telt. We proberen de gasten te raken. Met vernieuwende culinaire concepten, verse producten en echt vakmanschap. Samenwerken bij Hutten betekent een baan in een snelgroeiende organisatie die overkookt van culinaire innovatie en inspiratie.

Wil jij deel uitmaken van dit team en gasten raken? Bekijk dan de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures